Трансфери от Летище София

Ако току-що сте кацнали на Летище София, уморен сте от продължителен полет, не може да има по-добър антидот на вашите заболявания, летищните трансфери MATO, предлагани от летището директно до вашата дестинация. MATO се предлага в градовете в България, а за тези, които не искат да декриптират картите за обществен транспорт или да сключат сделка с местни таксиметрови компании, MATO предлага летищен трансфер, който ще ви отведе до вашата дестинация директно от летището. Нашите професионални шофьори могат да проследяват вашите полети и да се адаптират към всякакви закъснения, които са извън вашия контрол. Те също така са информирани на местно ниво, така че не се колебайте да ги помолите за информация или съвети за това какво да правят по време на престоя им.

Автомобили под наем с шофьор

След като сте уредили настаняване в хотел, ще трябва да решите как ще пътувате до града или как ще отидете на вашата бизнес среща. Услугите на МАТО автомобил с шофьор или лимузина под наем,гарантират че ще имате професионален англоговорящ или рускоговорящ шофьор на ваше разположение, за да сте сигурни, че няма да се загубите по пътя си. Наемната кола с шофьор може да бъде наета като часова услуга, която ви дава по-голяма гъвкавост с вашия ден, знаейки, че имате шофьор, който чака в режим на готовност. Като алтернатива, използвайте MATO за еднопосочен трансфер и се уверете, че пристигате на вашата дестинация удобно и навреме – в перфектен контраст с местните таксиметрови компании. Можете да наемете кола с шофьор Мато в София, Варна, Бургас, Пловдив и други градове в България, така че където и да сте, не забравяйте.

Еднодневни Екскурзи

Еднодневни екскурзии до Рилски манастир, Пловдив и Копривщица и др. Ние сме ангажирани не само с посещенията в манастирите и градовете, но и с тишината и комфорта на нашите клиенти. Ако искате да посетите място, което не е включено в нашите предложения, изпратете ни молба, за да подготвим оферта за вас.

Автомобили под наем

Наемане на кола в България от различни класове, които могат да бъдат наети от летище София, Бургас и Варна и доставени на желания адрес, хотел или офис. Автомобилите, които предлагаме, могат да бъдат наети от София, Бургас и Варна в перфектно състояние – необходимата застраховка за България, подготвена за летните месеци и зимния сезон. Тези автомобили предоставят информация за размера на предложената кола от всяка група. Моля, имайте предвид, че резервацията може да се направи само за групов автомобил и може да бъде потвърдена наличността. Автомобилите под наем могат да бъдат оборудвани по желание с навигация, вериги, детска седалка или допълнително оборудване, позволено за клас автомобили. Ако искате да наемете кола от селото, което не е сред тях, свържете се с нас и ние ще ви доставим кола, за да посочите обичай, да наемете кола в България.