Трансфери:

• Цената на Tрансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси;

Какъв тип превозни средства (леки автомобили) се използват  за трансферите?

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера. Всички превозни средства са с климатик.

Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Какво е „частен трансфер“?

Когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг. След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Какво е „ВИП трансфер?

VIP трансфер транспорт при който пътника няма нужда да споделят автомобила с другиго, а автомобилът е Mercedes E 200 . След като пристигате на летището няма да се наложи да изчаквате други пътници. Англоговорящ шофьор ще Ви очаква с табела с Вашето име и след това ще Ви транспорта до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са посочени в потвърждението което получавате при поръчване на услугата.

Цените на човек или на превозно средство са?

На превозно средство.

Какво е работното време?

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

Как да направите резервация?

Отидете на нашия формуляр за поръчка

Кога мога да  направя резервация?

Веднага след като имате информация за полетите.

Мога ли да платя с кредитна карта?

Разбира се.

В каква валута предпочитате?

Ние предпочитаме заплащане в BGN. (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

Какво ще стане, ако полетът ми закъснее?

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Има ли допълнителна такса, ако полетът ми закъснее?

Не, за разлика от някои компании.

Нашата ценова политика е много конкурентна. Предложената цена е цената, която плащате, няма скрити разходи за багаж, пътни такси, гориво!

Как да намеря шофьор?

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа Гореща линия: +359 878 161 675 и ще  Ви съдействаме веднага.

Мога ли да получа касова бележка?

Разбира се, и  фактура.

Каква е продължителността на пътуването до София?

Обикновено до 30 минути до центъра на града, по време на пиковите часове и когато условията на пътя са усложнени, тези срокове могат да варират. За други градове и курорти  не се колебайте да ни питате.

Имам много багаж, колело, домашен любимец, ще има ли място?

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително.

Предлагате ли друг вид трансфери,освен трансфер от и до летище София?

Да разбнира се,ние пътуваме до градове и курорти както в България така и зад граница,ако избраната от Вас дестинация не фигурира в Трансфери летище София ,моля свържете се с нас или ни изпратете запитване.

В колко часа ще ме вземът ако съм поръчал „двупосочен трансфер“ ? Как ще разбера какво е времето за отпътуване?

Трябва да ни уведомите за избраното от Вас време за отпътуване, когато резервирате двупосочен трансфер. Шофьорът ще пристигне в хотела / апартамента 10-15 минути по-рано.

Какво имате предвид под „помощ за багаж“ ?

Водачът ще Ви помогне с багажа Ви от терминала  до превозното средство и от колата до входа на хотела при пристигане, и от колата до терминала  при напускане.

Мога ли да отменя моята резервация? Безплатно ли е?

Можете да анулирате резервация до 24 часа преди времето на пристигане, безплатно.

 

Ако сме Ви били полезни моля споделете го с бъдещите ни клиенти като оставите мнения и комантари на страницата за коментари.

В случай че не сте намерили необходимата информация относно предлаганите от нас Трансфери от/до летище София не се колебайте да се свържете с нас.