Трансфери София – Пловдив

МАТО ООД предлага 24 / 7  трансфери от  летище София до град Пловдив, с нови автомобили от различни класове – такси, автомобили, микробуси и ВИП. Нашите квалифицирани шофьори, говорещи английски и руски език, ще Ви посрещнат на летище София,с табелка с вашето име,и ще Ви отведат безопасно до крайна цел на вашето пътуване в Пловдив на посочен от Вас адрес,офис или хотел. Целта на трансферите, които предлагаме е да предложим на вас и вашите спътници спокойно, приятно и безопасно пътуване до избрана  дестинация. Ние ви предлагам е не само разумни цени за трансфер за летище София до Пловдив, но за безопасност и поддръжка 24 / 7. Трансферите са възможни от  летище София до Пловдив , но също и от Пловдив до София с точка по ваш избор.

*Можете да проверите цените за трансфер използвайки формата за търесене и резервации в ляво или да разгледате пълната ценова листа за Трансфери от летище София.

Предлаганите от нас трансфери включват : автомобил,шофьор,гориво,пътни такси.

Трансферите от летище София до Пловдив

Транесферът от София до Пловдив представлява посрещането на избран адрес от Вас в София или на летище София(SOF) с табелка с вашето име и настаняване в наетия от Вас автомобил. Времето за трансфер е около 90 минути в зависимост от пътната обстановка и натоварване на движението.

Град Пловдив се намира на 150 километра от София.Един от най-интересните градове в България не само като богат на исторически забележителности,но също така и с организирането на Международния Панаир на който взимат участие фирми от цял свят. Невероятната комбинация между модерен и старинен град придават чуството на спокойствие и красота.