Екскурзии от София до Рилски манастир,Пловдив,Бачковски манастир,Копривщица

МАТО ООД предлага еднодневни екскурзии до Рилски манастир, Пловдив, Бачковски манастир и Копривщица с комфортни автомобили от различни класове: такси, ВИП, микробус и др. Ние поемаме ангажимент не само за посещенията на манастири и градове, но също така се грижим за спокойствието и комфорта на нашите клиенти.

Еднодневна екскурзия София – Рилски манастир

 

 

Rila Monastery

Рилски манастир

Рилският манастир се намира на около 124 км от София.Еднодневната  екскурзия от София до  Рилски манастир за 90 минути във всяка посока.Екскурзии  те могат да бъдат с такси, микробус и ВИП .След посещение на Рилския манастир  предлагаме кратка почивка за обяд в ресторант, разположен в непосредствена близост до манастира. Рилски манастир манастир е разположен в Югозападна България, Кюстендил, община Рила. Той е основан през 10 век от Св. Иван Рилски, в горното течение на Рилска река. Рилският манастир е един от културните паметници в България, включени в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. още информация и цени….

 

Еднодневна екскурзия София – Бачковски манастир

 

Bachkovski Monastery

Бачковски манастир

Бачковският  Манастир се намира на около 165 km от София.Еднодневната  екскурзия от София до  Бачковския манастир за 150 минути във всяка посока.Екскурзии  те могат да бъдат с такси, микробус и VIP  .След посещение на Рилския манастир  предлагаме кратка почивка за обяд в ресторант, разположен в непосредствена близост до манастира. Бачковският манастир е вторият по големина след българските Рилския манастир. Бачково Ставропигия намира в долината на Чепеларе (известен също като местни жители, Чая), на около 10 километра южно от Асеновград. Манастирът е заобиколен от хълмове, които, заедно с внушителния му размер и античност го правят едно от най-посещаваните в България. Сложни и околностите му са се превърнали в развита туристическа дестинация с много магазини, сергии и заведения, на пътя към манастира. Това е в стаята да продаде почти всичко, което расте или се произвежда в Родопите – редки билки, диви плодове конфитюри, козе и биволско кисело мляко и сирене, одеяла Родопи.още информация и цени….

Еднодневна екскурзия София – Копривщица

 

 

Koprivshtitsa

Копривщица

Копривщица се намира в планински район. Разположена е в живописна долина по течението на река Тополница, в сърцето на Средна гора. Намира се на 16 км от Подбалканския път, на 110 км от София, 24 км от Пирдоп, 24 км от Стрелча и 90 – от Пловдив.

Най-високият град в България, с изразен континентален планински климат. Зимата, поради характерното нахлуване на въздушни маси от юг, е мека и слънчева, с дебела снежна покривка, докато лятото е прохладно и свежо заради голямото надморско равнище и обичайното за летния сезон местно северно течение, идващо от високите склонове на Стара планина.
още информация и цени….

Еднодневна екскурзия София – Пловдив

 

Plovdiv amphitheather

Пловдив

Пловдив е вторият по големина град в България се намира на 150 км от столицата София. Известни паметници на културата, Античния театър, множество художествени галерии и Международния панаир на изкуствата, той е един от сайтовете, посетили. Невероятен дух на града, не само поради многобройните антикварни предмети, но също така добре построени и поддържани в центъра на града. Съчетанието на стария град, реконструирани сгради и модерни магазини ви дава усещането, че това е мястото, където можете да намерите всичко необходимо.

още информация и цени….