София – Варна

22.04.2010 By Варна Comments Off

Трансфер летище София – Варна

Varna

Varna

Марибор ЕООД предлага 24 / 7 частни трансфери от летище София до Варна, с нови автомобили от различни класове – такси, коли, микробус и VIP.Нашите квалифицирани водачи, говорейки на английски,руски език, ще ви посрещнат на летище София с табелка с вашето име и ще се погрижат за безопасното Ви  пътуване. Ние винаги следим полетна информация за удобството и сигурността на вашия  трансфер от летището. Целта на трансфери, които предлагаме е да предложим на вас и вашите спътници спокойно, приятно и безопасно пътуване до избрана нашата дестинация. Ние ви предлагаме не само разумни цени трансфер от летище София до Варна, но за безопасност и поддръжка 24 / 7. Трансфери са възможни от летище София до точка по ваш избор в Варна, както и Варна-София.

*Можете да проверите цените за трансфер използвайки формата за търесене и резервации в ляво или да разгледате пълната ценова листа за Трансфери от летище София.

Местоположение: Варна се намира в Североизточна България, 490 км от София.

Варна е морската столица на България с население над 350 000 души, той се нарежда на трето място сред най-големите български градове.

Варна и в близост до курорта Златни пясъци, Албена, Св. Константин и Елена са сред най-посещаваните и популярни курорти в България.

Варна е домакин на културни прояви, включително на Международния театрален фестивал „Варненско лято“ Международният музикален фестивал „Варненско лято“ Международен балетен конкурс, Международен джаз фестивал, kinofestivalat „Любовта е лудост“, Международният фолклорен фестивал седмица и морето. В Градският исторически музей се съхранява най-старото златно съкровище в света се нарича Варна култура.

Аквариумът е над 100-годишна история. Той има 17 големи морски басейни, които са най-важните морски видове икономически интерес или биологичен характер.

Морската градина е разработен и е на площ от около 850 дка, дело на Антон Новак. Морската градина е уникален, защото голяма част от съседите на море и морето плавно преливане със зелени пейзажи на крайбрежната зона.

• Без скрити такси
• Платени пътни такси и паркинг
• превозни средства и пътници застраховане
• Безплатно дете / бебе места
• ДДС – включен
• 24 посрещане / изпраящане
• Всички цени са в ЕВРО