София – Несебър

Трансфер летище София – Несебър

Несебър

Несебър

Марибор ЕООД предлага 24 / 7 частни трансфери от летище София до Несебър, с нови автомобили от различни класове – такси, коли, микробус и VIP. Нашите квалифицирани водачи, говорейки на английски,руски език, ще ви посрещнат на летище София с табелка с вашето име и ще се погрижат за безопасното Ви  пътуване. Ние винаги следим полетна информация за удобството и сигурността на вашия  трансфер от летището. Целта на трансфери, които предлагаме е да предложим на вас и вашите спътници спокойно, приятно и безопасно пътуване до избрана  дестинация. Ние ви предлагаме не само разумни цени трансфер от летище София до Несебър, но за безопасност и поддръжка 24 / 7. Трансфери са възможни от летище София до точка по ваш избор в Несебър, както и Несебър – София.

*Можете да проверите цените за трансфер използвайки формата за търесене и резервации в ляво или да разгледате пълната ценова листа за Трансфери от летище София.

Местоположение: на 20 км северно от Бургас

Терен: скалист полуостров (стария град)

Плаж: два плажа, в близост до новия град. Също така хубаво плажове на к.к. Слънчев бряг, само на 2 км от Несебър.

Най-натоварен месец: Юли и август

Настаняване: Стария град главно частни квартири и малки семейни хотели; Новия град – много хубав хотел, както и частни квартири.

Общи впечатления: Отличен избор!

Какво да направите: Всичко е на разположение тук! Има древни сгради и исторически паметници, както и комфорт на ресторанти и модни кафенета и дискотеки. България най-големия морски курорт Слънчев бряг е само на 3 км, като предлага много забавления и отлично нощен живот.

Интернет: широко достъпна в интернет кафенета, както в новия и стария град.

Той е разположен на малък полуостров в Черно море, който е свързан със земята само с един дълъг и тесен провлак. То съществува от повече от 9000 години. Тя се очертава като един укрепен тракийско селище; след това е гръцки полис, а след това римска колония. Има две части – Стария град Абд новия град.

Несебър е най-известен за стария град (около 9000 година) на полуострова. Никой не може да каже със сигурност дали провлак е физическо или изкуствени. Най-голям брой и най-известните сгради датират от 11 до 14 век почти всички от тях churchies в т. нар. „живописни“ стил: стени пресича с pilasters и lunettes, с камъни, тухли и керамични орнаменти и арки по корниз.

Христос Пантократор (10 – 11 в.) Някои от църквите са невероятно красиви фасади и интериори и са сред най-добре запазените тези на Балканския полуостров. Най-старият от тях е Свети Йоан Krastitel (St.John Кръстител, 10-11 век.

Днес старата част на града е възвърнала първоначалното си романтична атмосфера: тесни павирани улички, малки площади, двуетажни къщи период с каменни надземни етажа и дървени горните етажи стърчащи над улиците и външни стълби, подарък магазини, заведения, механа и красива цветна градина.

• Без скрити такси
• Платени пътни такси и паркинг
• превозни средства и пътници застраховане
• Безплатно дете / бебе места
• ДДС – включен
• 24 посрещане / изпраящане
• Всички цени са в ЕВРО