София – Златни Пясъци

Трансфер летище София – Златни пясъци

Златни Пясъци

Златни Пясъци

Марибор ЕООД предлага 24 / 7 частни трансфери от летище София до Златни Пясъци, с нови автомобили от различни класове – такси, коли, микробус и VIP. Нашите квалифицирани водачи, говорейки на английски,руски език, ще ви посрещнат на летище София с табелка с вашето име и ще се погрижат за безопасното Ви  пътуване. Ние винаги следим полетна информация за удобството и сигурността на вашия  трансфер от летището. Целта на трансфери, които предлагаме е да предложим на вас и вашите спътници спокойно, приятно и безопасно пътуване до избрана  дестинация. Ние ви предлагаме не само разумни цени трансфер от летище София до Златни Пясъци, но за безопасност и поддръжка 24 / 7. Трансфери са възможни от летище София до точка по ваш избор в Златни Пясъци, както и Златни Пясъци- София.

*Можете да проверите цените за трансфер използвайки формата за търесене и резервации в ляво или да разгледате пълната ценова листа за Трансфери от летище София.

Курортът Златни пясъци е най-големият на Северното Черноморие (над 1800 хектара). Тя се намира на 19 км североизточно от Варна, 490 км източно от София. На север от курорта е село Кранево, а на юг е вилно селище Чайка. Златни пясъци се слива с Св. Св. Константин и Елена и Ривиера. Районът е известен с чистия пясък на брега на Черно море. В турско време го наричали Ouzounkoum – дългосрочен пясъци.

Курортът е широко разпространен в буйната растителност и с множество храсти и дървета, тя наподобява истински парк. Минералната вода изтича от няколко големи тръби на плажа, както и прекрасната дърво, граничещи с Франгенското плато своя страна „Златни пясъци“ в една от перлите на българското черноморие.

 

В постоянна температура от около 27 ° C и микроклимата на Златни пясъци през целия сезон го правят прекрасно място за отдих и забавление.

Тук има казино, множество барове, миниголф игрище, конна вагони и атрактивни коли, водни пързалки, добри условия и оборудване за практикуване на всички видове водни спортове.

Редица известни събития се провеждат тук: най-силният човек конкурс, Мис и Мистър „Златни пясъци“ Конкуренция „, конкурси за всички породи кучета, сателит Тенис турнир, старомодни Auto Рали, Международен фестивал за стандартни и спортни танци и др

Златни пясъци предлага 61 хотела и 10 луксозни вили. В 4-звезден хотел категория включва Явор Хотел, Хотел „Морско око“ и „Златна котва“ Hotel. Следните хотели са от високо качество – Марс Хотел, хотел „Зора“, „Ривиера Комплекс, Ambassador Hotel. Някои от хотелите имат басейни и фитнес зали, като повечето от тях са обменните бюра.

Както обикновено, всеки хотел има снек-бар или ресторант. Има много различни ресторанти, предлагащи различни видове ястия и развлечения в различни стилове. По правило най-добрите художници на Северното Черноморие танц и да играе тук, в Златни пясъци. Следните предприятия са интересни за тяхната архитектура, развлекателна програма и кухня: „Воденицата“ (за водите Mill), „Цигански табор“ (цигански табор „), Кошарите (кошара),“ Златна рибка „(Златна рибка), Крива Липи (Crooked липа) и Dionisus . Индийският ресторант разполага с главен готвач от Индия и е от особен интерес за посетителите. Има много снек-барове, заведения за бързо храни, скара и тост-барове и различни други начини за обслужване на туристите.

Някои интересни места за посещение в близост до Златни пясъци са Alaja скален манастир. Той бе домакин Hesychasts в 12 век и има интересна история. Днес само една малка част от стенописите са запазени, но опита да бъде в един манастир разположен на високо екологично чист район. Манастирът е обявен за културен поглед и къщи за малък музей.

Тъй като „Златни пясъци“ е международно известен морски курорт го получава много заети от май до края на септември.

• Без скрити такси
• Платени пътни такси и паркинг
• превозни средства и пътници застраховане
• Безплатно дете / бебе места
• ДДС – включен
• 24 посрещане / изпраящане
• Всички цени са в ЕВРО