Свържете се с нас

По-долу ще намерите отговори на някои от нашите най-често задавани въпроси. Просто изберете от категориите по-долу, за да намерите бързо отговор. Ако все още не можете да намерите това, което търсите, след като изберете категория, ще се появи формуляр за контакт.

Вашето пътуване

 

Колко дълго ще мe чака шофьорът?

За стандартен пикап (т.е. от хотел или домашен адрес), водачът Ви винаги ще изчака 30 минути, преди да напусне точката за пикап. Първите 15 минути са безплатни и ще бъдете таксувани само за останалите 15 минути. Ако осъзнаете, че може да сте забавени, препоръчваме да ни се обадите, за да можем да намерим решение за вас. За пикапи на летища и жп гари имате безплатно време за изчакване от 60 минути. Предоставяйки вашите данни за полета или влака при резервацията, вашият водач може да проследи времето за пристигане и съответно да коригира времето за пикап. Ако има много голямо закъснение и водачът не може да чака, ще се свържем с вас, за да разработим алтернативно решение.

Как ще разпозная шофьора си на летището?

За летищни пикапи вашият шофьор на MATO ще ви чака на изхода след заявка за багаж с персонализиран знак за пикап. При пристигането на летището, където това не е възможно, точката за срещи може да бъде намерена в имейла, съдържащ вашето потвърждение на резервацията.

 

Какво включва една часова резервация?

Часовите резервации включват 20 километра в час. Общото разстояние, включено за вашето пътуване, се показва на екрана за резервация. При допълнителни разходи и в зависимост от наличността на водача, е възможно да се удължи броят на часовете или разстоянието.

Какво представлява политиката на MATO за анулиране?

За трансфер / еднопосочни резервации анулирането е безплатно, ако остава повече от един час преди договореното време за доставка. Ако има един час или по-малко преди договореното време за доставка, общата цена трябва да бъде платена. За почасови резервации анулирането е безплатно, ако остават повече от 24 часа преди договореното време за доставка. Ако има 24 часа или по-малко преди договореното време за доставка, общата цена трябва да бъде платена. Анулирането може да се извърши само чрез функцията за анулиране в нашите приложения или уебсайт.

Как да направя промени в моята резервация?

Можете да промените класа на автомобила, датата, часа и местоположението на пикапа, мястото на отпадане и допълнителната информация. За да направите промени в уеб сайта, кликнете върху RIDES в горната част на страницата и изберете карането, към което искате да направите промени. След това ще видите страница с подробности за пътуването, където можете да правите промени. За да промените пътуването си в някоя от нашите приложения, изберете следващото си предстоящо каране от началния екран или изберете RIDES, за да изберете някоя от вашите предстоящи разходки. След като изберете каране, ще видите екран с детайлите на возилото и след това ще можете да ги промените. За еднопосочни вози можете да правите промени до един час преди времето за пикап, а за почасово пътуване можете да правите промени до 24 часа преди времето за пикап.

Мога ли да резервирам кола за някой друг?

Да! По време на процеса на резервиране, моля, посочете името, имейл адреса и мобилния номер на лицето, на което резервирате, за да се уверите, че пътникът също получава съобщенията за имейли и текстови съобщения в деня на карането. Ако искате да направите изненадваща резервация и да решите да не добавите данните за контакт на пътника, моля, уверете се, че човекът е на правилното място в точното време, тъй като без тяхната информация за контакт ние не можем да стигнем до тях, ако има пропуснато свързване.

 

Плащания

 

Какви фактори оказват влияние върху цената?

Цената на пътуването се определя от разстоянието или продължителността, в зависимост от това дали е резервирано еднопосочно или почасово каране. Допълнителни фактори, които оказват влияние върху цената, са времето за пикап, посрещането и посрещането (налични на повечето летища) и колко по-рано е резервирано. Всички допълнителни фактори са посочени заедно с цената. Ние редовно преглеждаме цените си, за да гарантираме, че ще останем конкурентни.

Кога ще получа фактурата си?

Вашата фактура ще ви бъде изпратена по имейл приблизително 48 часа след вашето пътуване. 

Къде да намеря цените?

За да разберете цената , попълнете формуляра за резервация с вашия адрес, дата и час на качване и отпадане. След като предоставите информацията си, ще видите класовете за автомобили, които предлагаме в избрания от Вас град, както и цената. Показаните цени са за превозно средство и включват всички данъци,банкови и картови  такси.

Какво трябва да направя, ако са ми начислени неточни суми?

Ще разгледаме това незабавно. Моля, свържете се с нас чрез формуляра в долната част на страницата или се обадете на нашия екип, като използвате един от изброените по-долу номера и ни предоставете номера на резервацията и сумата, която е била таксувана.

Кои опции за плащане са налице? Мога ли да плащам в брой?

Да разбира се ,но предпочита ме по банка или с карта.

МАТО приема карти Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB и Diner’s Club. За да направите резервация, изискваме валидна кредитна карта. Информацията за кредитната ви карта се съхранява сигурно заедно с доставчика на платежни услуги съгласно стандартите на индустрията (съответствие с PCI-DSS). МАТО получава само справка за кредитната карта и няма достъп до подробна информация, като например пълния номер на кредитна карта или CVC / CVV. МАТО се възползва от плащанията в брой и нашите цени вече включват всички данъци, такси за изминат участък, пътни такси. За корпоративни клиенти, моля, свържете се с office@transfers-bg.eu. за допълнителни начини на плащане.

Мога ли да актуализирам информацията за кредитната ми карта по телефона или по имейл?

От съображения за сигурност и за да защитите данните за кредитната си карта, ние не приемаме данни за кредитни карти по телефона или по имейл.

  • 1324 Sofia,Bulgaria
  • +359878827222
  • office@transfers-bg.eu